XIV МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА "ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА - 2017"

Дорогі друзі! 10-13 жовтня 2017 ТОВ "ЛАТЕК" візьме участь у XIV МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ "ЗБРОЯ І БЕЗПЕКА - 2017"! Запрошуємо Вас на наш стенд! Тут Ви зможете ознайомитись як з новинками заводу "ЛАТЕК", так і з перевіреними роками моделями! У Вас буде можливість особисто поспілкуватися з провідними фахівцями нашого заводу, задати питання, що Вас цікавлять, або ж висловити свої побажання! Чекаємо на Вас на Виставці!

Використовуючи досвід провідних салонів зброї зарубіжних країн, виставка «Зброя та безпека» проводиться у форматі двох основних розділів:

- озброєння та військова техніка для армії та правоохоронних органів

- ЗБРОЯ ДЛЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ

В рамках військової частини виставки будуть представлені такі сегменти:

- озброєння та засоби індивідуального екіпірування солдата на полі бою;

- Техніка та озброєння Сухопутних військ;

- озброєння та екіпірування правоохоронних органів;

- засоби забезпечення прикордонного контролю;

- військова авіація.

Громадянська частина експозиції буде традиційно представлена різноманітним асортиментом (у ціновому діапазоні та за кількістю всесвітньо відомих торгових марок) мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів тактичного призначення, для полювання та активного відпочинку.

Враховуючи величезну потребу у переозброєнні національних Збройних сил та інших військових формувань, наша країна поступово перетворюється на потужний ринок озброєнь та військової техніки, водночас залишаючись експортно-орієнтованою країною. У цьому контексті українські оборонні підприємства потребують отримання новітніх технологій та взаємного обміну технологічними та технічними ідеями із закордонними компаніями з країн-партнерів України. І тут Україна готова до розвитку військово-технічного співробітництва у тісному зв'язку з іноземними компаніями як на користь національної безпеки і оборони, так і на користь третіх країн.

З огляду на це виставка «Зброя та безпека» демонструє також процес імплементації стандартів НАТО у виробництві військової продукції.

У павільйонах та на відкритих майданчиках Міжнародного виставкового центру є можливість забезпечити демонстрацію натурних зразків великогабаритної військової техніки, а також надати високий рівень забудови експозицій, комфортні умови для роботи, прийом делегацій, проведення конференцій, переговорів, урочистих прийомів та інших виставкових заходів.

Будемо раді вітати Вас на виставці «Зброя та безпека» у 2017 році.

Місце проведення:

Українa, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"


  Новини